Företaget

» Företaget

Välkommen till Indukta Technologies 

Indukta Technologies erbjuder små och stora företag säkra samt kostnadseffektiva maskiner inom CNC, Gravyr och Laser med fokus på användande. Vi tillhandahåller heltäckande lösningar med rådgivning, förbrukningsvaror och service.

Ökat värde genom teknisk kompetens

Vi har stor kompetens inom CNC (Computer Numerical Control)-maskiner och ett ännu större intresse för vad som är möjligt att tillverka. Det ger oss ett engagemang större än traditionella affärsmöten. Vi diskuterar gärna din verksamhet och hur CNC-maskiner effektiviserar ditt arbetsflöde, minskar skaderisken och bidrar till en totalekonomi du inte kan blunda för.

Vi är redo att svara på alla dina frågor om användning och möjligheter. Det finns en stor mängd otydlig information och krångliga tekniska detaljer gällande CNC-maskiner. Vi hjälper dig att översätta dessa till klarspråk och hur det skapar ett värde för din verksamhet.

Precis som med en bil skiljer sig känslan från maskin till maskin. Vi vill att du ska hitta den perfekta maskinen för ditt verkliga behov. Därför bjuder vi gärna in dig till vår demohall och visar upp våra maskiner. Här får du möjlighet att testköra med ditt eget material och få en personlig upplevelse.

Smart investering genom utbildning och ärlighet

Vi bygger våra affärer på ärlighet. För att du ska uppleva en trygg affär och bli nöjd med din investering krävs det att vi förstår ditt verkliga behov. Vi lyssnar, ställer frågor och är noga med att förklara vilka begränsningar vi ser. Det är så vi bygger starka och långsiktiga relationer med våra kunder.

Vi lägger stor vikt på säkerhet – maskinsäkerhet, säkert användande och en säker affär. Vårt mål är att utbilda dig i hur maskinen fungerar och visa hur du använder våra maskiner på ett säkert vis. Allt för att du ska få största möjliga glädje av din investering. Vi vill att du ska känna kontroll över processen, förståelse för värdet och att nästa steg känns tydligt och naturligt.

Långsiktig trygghet genom rådgivning och service

Slutet på en affär är början på ett samarbete. Vi investerar stort i att förstärka vår eftermarknad för att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Det gör vi genom att erbjuda rådgivning och service, både direkt i vår demohall och på distans. Vi har ett stort lager med reservdelar med snabb leveranstid. Självklart säljer vi även diverse förbrukningsvaror för att du enkelt ska ha material tillgängligt. 

Varmt välkommen att kontakta oss på 033 – 23 70 62.

Vision

Vi ska erbjuda marknadens bästa förutsättningar för en maskinsäker framtid. 

Mission 

Indukta Technologies arbetar dagligen för att bidra till en maskinsäker marknad. Det gör vi genom att noga välja och utveckla kvalitetsprodukter som uppfyller branschens krav samt utbildar våra kunder för ett säkert användande. 

Kundlöfte 

Vi sätter alltid kunden och säkerheten först

Indukta Technologies AB ligger på Viared i Borås. Här finns även vår utställningshall med maskiner och tillbehör. Kontakta oss gärna innan ditt besök så förbereder vi den utrustning som du är intresserad av.

Kontakta oss 033-23 70 62